Despre Noi

Nimic nu sta intre tine si vederea ta!

Societatea a fost inființată în anul 2005 având ca obiect de activitate prelucrarea și fasonarea sticlei plate conform codului CAEN.

Departamentul de prelucrări al societații noastre poate realiza pe utilajele de ultimă generație o gamă largă de prelucrări pe sticlă: finisări cant,decupări, fazetări, găuriri coform cerințelor dumneavoastră.

Pentru că ne dorim să performăm în continuare și să ne adaptăm la cele mai exigente nevoi ale colaboratorilor noștri, vom investi mereu în perfecționarea personalului și dotări.

Pentru anul 2017 avem în derulare un proiect care prevede achiziția unui centru modern de prelucrare sticlă, cu comandă numerică, ce va realiza o gamă largă de operațiuni gen tăiere, decupare, găurire, sanfrenare, prelucrare cant la un grad ridicat de calitate.

Venind în întâmpinarea cerințelor colaboratorilor precum și din dorința de a ridica standardele profesionale și nu în ultimul rând asocierea cu ultimele tendințe de pe piata de profil din România, am decis să înființăm în anul 2016 un departament de montaj în cadrul societății.